Waterpolo dames Eemsrobben op weg naar kampioenschap

Delfzijl – Op zondag 10 april spelen de dames van de ZV Eemsrobben hun kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie, Moby Dick uit Coevorden. Met 10 punten voorsprong kunnen de dames zich na winst komende zondag, kampioen noemen van de gecombineerde 2e en 3e klas district Noord. Daarmee zouden zij weer promoveren naar de 1e klasse District Noord, de plek waar zij 2 jaar geleden gestopt zijn.

De dames, inmiddels wijzer, ouder en met jonge versterking vanuit de aspiranten, hebben vooruitgang geboekt in samenspel en in compleetheid van het team. In deze competitie hebben zij dan ook laten zien dat zij veruit de andere ploegen voor konden blijven. Nieuwe inzichten ook door een nieuwe coach en trainer die vooral het teambelang voor opzet en niet de individuele speler, zoals het ook hoort bij een teamsport.

Team :  Mijke Wijnroks, Naomi Cramer,  Rosalie Cramer, Sanne Scholten, Maroucha Bouwman, Marlies Cramer, Maaike van Leusden, Sieta Muller- van Dam, Marte Wijnroks, Janet Douma. Coach : Marcel Cramer.

Komende zondag 10 april 2016 om 16.15 moet het dan ook gebeuren in het thuisbad Dubbelslag. Uiteraard is iedereen van harte welkom om het team aan te moedigen en hopelijk samen het kampioenschap te beleven.

Ben je oud-zwemmer of waterpolo-er of lijkt het je leuk om deze sport eens uit te proberen kom dan eens langs op vrijdag om 20.00 uur om mee te doen.

Back to top button