Waterpolo dames Eemsrobben kampioen

Delfzijl – De Waterpolo dames van zwemvereniging Eemsrobben uit Delfzijl hebben zondagmiddag, in zwembad Dubbelslag, het kampioenschap in de gecombineerde 2e en 3e klas district Noord binnen gehaald. De dames kwamen moeilijk op gang in de wedstrijd tegen Moby Dick uit Coevorden. Het team uit Coevorden begonnen de wedstrijd sterk maar gedurende de wedstrijd lieten ze zich de voorsprong ontglippen. De dames van de Eemsrobben bouwden gestaag een voorsprong op. Ook de keepster speelde daar een belangrijke rol in met een aantal goede reddingen.

Uiteindelijk werd het 13 – 6 voor de dames van de Eemsrobben uit Delfzijl. Het team bestaat uit Mijke Wijnroks, Naomi Cramer,  Rosalie Cramer, Sanne Scholten, Maroucha Bouwman, Marlies Cramer, Maaike van Leusden, Sieta Muller- van Dam, Marte Wijnroks, Janet Douma. Coach Marcel Cramer werd na afloop door de dames het water in geholpen waar de overwinning werd gevierd met champagne.

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” special_effect=”none” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”601″]


Back to top button