fbpx

Wat Aans! is weer helemaal terug met een nieuwe clip: ‘Eelsk’

Loppersum – Na hits als ‘Trilploat’, ‘Sjomp’ en ‘WOAROMDATTEN!?’ is Wat Aans! terug als vanouds met de track ‘Eelsk’. Met de humoristische raps vol (zelf)spot van FiezeRik en De Beunhaas, de swingende beat van Jeroen Russchen en de gelikte video van Paul Bezuijen is het hele team weer van de partij bij deze nieuwe release. 

‘Eelsk’ schetst een beeld van de gekkigheid van vandaag de dag en dat is gecombineerd met de digitalisering van deze tijd, ook in tijden van coronings. Bijdrages in de clip zijn er onder andere van TikTok Tammo en van Eemhuus & Co, dit zijn internetsensaties uit Grunn. Tammo kennen we natuurlijk van de TikTok filmpjes en Eemhuus is de grootste Grunneger streamer als het gaat om Farming Simulator. Naast deze 2 prominente Grunnegers is er bij deze clip samengewerkt met EasyToys. Het Groninger bedrijf werd online ook steeds maar groter in de afgelopen jaren. 

Ook keren er wat oude bekenden terug in de clip zoals ‘Roelfina’ en 1 van de ‘Trilploat’ wichter. 

De clip en de track zijn scherp, van deze tijd, uniek en vol met humor (ook verstopt in de clip). Het is altijd weer een verrassing wat je van Wat Aans! kan verwachten, maar dat het aans is blijkt wel weer. ‘Eelsk’ is nu op alle platforms te zien en te luisteren.

Back to top button