13.2 C
Delfzijl
21 juni 2021 20:28

WandelFit met Tocht om de Noord Ommetjes

spot_img

Groningen – Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. Naast dat het  gezellig is en je veel ziet, is het ook nog eens gezond. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in mei en juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 29 en 30 september.  Doet u mee?

Locatie Ommetjes
De Ommetjes vinden plaats in 7 regio’s. Per regio worden vier Ommetjes georganiseerd. Deze Ommetjes zijn ook de beginnende wandelaars interessant, zij moeten wel een uur kunnen doorlopen. U begeeft zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen. In ieder Ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Kosten
De Ommetjes worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts
€20,- volgt u vier wandeltrainingen van één uur en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord.  Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier Ommetjes mee doet. Ook onder deze voorwaarde wordt u tijdens het vierde Ommetje, dat gaat over een deel van het Pronkjewailpad, de stempelkaart (speciaal voor TodN Ommetjes deelnemers) tegen een gereduceerde prijs aangeboden. 

Aanmelden
Aanmelden voor de Tocht om de Noord Ommetjes kan via Huis voor de Sport Groningen:  http://www.huisvoordesportgroningen.nl/. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol! Bij een te geringe deelname op bepaalde startlocaties zullen regio’s worden samengevoegd.

“Vergezichten van De Ploeg”
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2018 luidt: “Vergezichten van De Ploeg”

Voor algemene informatie over Tocht om de Noord kijk op www.tochtomdenoord.nl.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,257VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
DierDier
TuinTuin
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
AutoAuto

Populaire berichten