12.8 C
Delfzijl
16 juni 2021 10:10

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord

spot_img

Regio – Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. Naast dat het  gezellig is en je veel ziet, is het ook nog eens gezond. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in mei en juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 29 en 30 september. Doet u mee?

Locatie ‘Ommetjes’
De ‘Ommetjes’ vinden plaats in zeven regio’s. Per regio worden vier Ommetjes georganiseerd. Deze Ommetjes zijn ook voor de beginnende wandelaars interessant, zij moeten wel een uur kunnen doorlopen. U begeeft zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen. In ieder ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Kosten
De ‘Ommetjes’ worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts
€ 20,- volgt u vier wandeltrainingen van één uur en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval aan drie van de vier ‘Ommetjes’ meedoet. Tijdens het vierde Ommetje, dat gaat over een deel van het Pronkjewailpad, krijgt u tevens de stempelkaart voor dit hele pad tegen een gereduceerde prijs aangeboden. Ook hiervoor geldt dat u in ieder geval aan drie van de vier Ommetjes meedoet.

Aanmelden
Aanmelden voor de ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ kan via www.hvdsg.nl/ommetjes. Op deze website vindt u ook informatie over tijdstip en exacte startlocaties van de ‘Ommetjes’. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol! Bij een te geringe deelname op bepaalde startlocaties zullen regio’s worden samengevoegd.

“Vergezichten van De Ploeg”
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2018 luidt: Vergezichten van De Ploeg

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,255VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten