Waarderingsprijs gemeente Appingedam voor Anneke Schildhuis, Spooktocht Appingedam en restaurant De Basiliek

Appingedam – Op donderdag 4 januari 2018 zijn de DamSTERs uitgereikt aan de winnaars Anneke Schildhuis (in de categorie Personen), Hildo Winkels en de grote aantal vrijwilligers achter de jaarlijkse Spooktocht van Appingedam (categorie Groepen)  en in de categorie bedrijven won ondernemerstrio Hans en Adolf Beukema en Willem Bos die het leegstaande Nicolaaskerkje recent omtoverde in restaurant/grandcafé De Basiliek.

De tweejaarlijkse aanmoedigingsprijs voor jongeren ging naar de 18-jarige Rick Katuin. Hij is sinds vijf jaar rond het Sinterklaasfeest een populaire Pieten-kinderdisco organiseert.

De uitreiking vond plaats tijdens de gezamenlijke Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Appingedam, Horecavereniging Appingedam en NAHV, rond de klok van 20.00 uur in Multifunctioneel Centrum Kabzeël in Appingedam.

De jury bestaande uit de heer Bollegraaf (voorzitter), de heer Zwart, mevrouw Heinen, de heer Bijmolt en mevrouw Schanssema  heeft half december jl. uit alle nominaties, unaniem en in iedere categorie, een winnaar gekozen.

Waarderingsprijs de DamSTER

De prijs is voor een persoon, groep of bedrijf die een actieve bijdrage levert om de stad Appingedam op een positieve manier op de kaart te zetten. Belangrijke criteria hierbij zijn: leefbaarheid, stadspromotie en vernieuwing.

Prijs

De prijs bestaat uit een kunstwerk gemaakt door Kés Aerts en een oorkonde.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1434″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button