VVV Eemsdelta zoekt medewerkers

Delfzijl – VVV Eemsdelta is een actie gestart met het werven van vrijwilligers, vooral voor de VVV infoshops in Delfzijl en Appingedam. De VVV is dringend op zoek naar gastheren en gastvrouwen die bij willen dragen aan een waardevolle beleving voor de toeristen en recreanten in ons gebied bezoeken.

De VVV wordt op dit moment ondersteund door een enthousiaste en betrokken groep van zo’n 30 vrijwilligers. Zij vervullen een onmisbare functie bij de dagelijkse gang van zaken rondom de regiopromotie en toeristische informatievoorziening van Eemsdelta. “In onze VVV Infoshops in Appingedam (Zilverkamer) en Delfzijl (MuzeeAquarium) ontvangen we jaarlijks vele duizenden toeristen en recreanten, aldus Sylvia Jansen, directeur van VVV Eemsdelta. Onze vrijwilligers verstrekken actuele toeristische en recreatieve informatie en verkopen producten uit de winkel zoals fiets- en wandelroutes, boottickets, souvenirs, streekproducten en diverse cadeaubonnen waaronder de VVV Cadeaukaart.”

Voor de VVV Infoshops worden per direct balie medewerkers gezocht die minimaal 1 a 2 dagdelen per week beschikbaar zijn. Enige kennis hebben van de toeristische / recreatieve mogelijkheden in  Eemsdelta is natuurlijk heel fijn. Maar belangrijker is dat je bereid bent je hier in te verdiepen én het leuk vinden om op deze wijze een waardevolle bijdrage te leveren aan de vrijetijdsbesteding van anderen.

Er zijn op dit moment ook verschillende andere leuke vacatures bij VVV Eemsdelta. Bijvoorbeeld als lid van het promotieteam, voor het distribueren van toeristische informatiemateriaal in de regio en daarnaast we zoeken mensen die het leuk vindt om nieuwe routes te bedenken en hiervoor informatie te verzamelen.

Als vrijwilliger van de VVV ontwikkel je je kennis over Eemsdelta. Extra leuk is dat je als vrijwilliger van de VVV verschillende bezienswaardigheden in Eemsdelta met korting of zelfs gratis mag bezoeken. Als vrijwilliger krijg je namelijk de VVV Vrijwilligers Voordeel Pas.

Belangstelling?
Meer informatie over de vacatures en hoe je kunt solliciteren vind je op: https://www.topvangroningen.nl/vacatures/

Back to top button