fbpx
10.9 C
Delfzijl
donderdag 28 mei 2020
Home Agenda tips Vrolijk zomerfestival voor kinderen in het AZC

Vrolijk zomerfestival voor kinderen in het AZC

Delfzijl – Stichting Wolkentheater organiseert zaterdag 20 juli om 15:00 uur het zomerfestival BIRDS in het AZC in Delfzijl. Het theatergezelschap bezorgt vluchtelingenkinderen al 25 jaar in de zomervakantie een vrolijke dag.  

BIRDS
Het zomerfestival van het Wolkentheater is een openluchtevenement met theater, activiteiten, tentjes en vlaggetjes in vrolijke kleuren. Dit jaar is het thema BIRDS. Vogels zijn voor kinderen inspirerend en spreken tot de verbeelding. Het Wolkentheater organiseert rond het thema verschillende kunstzinnige en sportieve workshops. Aan het eind van het festival spelt het gezelschap de nieuwe theatervoorstelling BIRDS met gigantische vogelpoppen. Het evenement eindigt met een vrolijke zomerdisco voor alle aanwezigen, waarbij limonade en koekjes niet ontbreken.

Wolkentheater
Het Wolkentheater speelt al 25 jaar met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. In de zomervakantie organiseert de stichting  op tientallen AZC’s het zomerfestival , zodat ook deze kinderen plezier maken en zorgeloos kunnen genieten. De stichting krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Meer over het gezelschap vindt u op wolkentheater.nl.

Advertenties