14 C
Delfzijl
18 mei 2021 19:35

Vrijwilligers vv ’t Zandt in het zonnetje gezet door RTV Noord

’t Zandt – Ieder jaar met Koningsdag reikt RTV Noord lintjes uit aan inwoners van de provincie die altijd voor anderen klaar staan. Dit jaar waren ook twee vrijwilligers van vv ’t Zandt,Willy Jansen en Roelf van der Werff, genomineerd.

Woensdagochtend om 7:15 uur stonden RTV Noord verslaggevers Wiebe Klijnstra en Okkie Smit al in de sportkantine van vv ’t Zandt, om Willy en Roelf te verassen. De twee vrijwilligers kregen vervolgens een lintje van RTV Noord opgespeld door voorzitter Tim Dijkhuis.

vv ‘t Zandt telt nog ongeveer twintig leden, maar Willy en Roelf staan nog voor 100 procent achter de club en laten dit blijken door het vele werk wat ze verzetten bij de vereniging

Willy (63) zit in het bestuur, draait kantinediensten, wast de wedstrijdshirts en fungeert als aanspreekpunt voor de jongens, die haar ook wel ‘Grandmo’ noemen.

Roelf (65) is al vijftig jaar lid van VV ‘t Zandt en is al jarenlang de terreinknecht bij de voetbalclub. Hij is bijna dagelijks op het sportterrein te vinden. En staat hij niet op het veld, dan is hij wel bezig met onderhoud aan bijvoorbeeld de kantine.

Volg ons op

11,168FansLike
1,424VolgersVolg
5,278VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
TuinTuin

Populaire berichten