16.2 C
Delfzijl
maandag 16 september 2019
Home Algemeen Voorlichting over erven, schenken, volmacht en levenstestament in het Ontmoetingshuis Appingedam

Voorlichting over erven, schenken, volmacht en levenstestament in het Ontmoetingshuis Appingedam

Appingedam – Het Ontmoetingshuis Appingedam organiseert op woensdag 5 juni een informatieve ochtend samen met de heer Kees Reijntjes van Emmius Notarissen uit Appingedam. De heer Reijntjes zal informatie geven over erven, schenken, volmachten en levenstestamenten. Wilt u weten of u alles goed heeft geregeld of heeft u vragen over dit thema? Kom dan naar het Ontmoetingshuis!

Na deze informatieve ochtend, vanaf 12.30 uur, heeft u de mogelijkheid van een heerlijk buffet van ETEN ENZO te genieten. Het gaat om een VERRASSINGSBUFFET voor maar € 9,50 per persoon. Aanmelding voor de bijeenkomst met de notaris en voor het buffet is noodzakelijk. U kunt zich tot en met maandag 3 juni aanmelden bij het Service Punt van ASWA-Welzijn, tel. 0596-626792.

Iedereen is van harte welkom. Aan de informatieve ochtend zijn geen kosten verbonden, consumpties zijn voor eigen rekening. ASWA-Welzijn organiseert in samenwerking met De Hoven het Ontmoetingshuis. Iedere woensdag zijn er vrijwilligers aanwezig die met de bezoekers een gezellige ochtend realiseren. Het Ontmoetingshuis vindt plaats in het ASWA-gebouw, Burg. Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam. Tel. 0596 – 626792

Advertenties
Advertenties