6.6 C
Delfzijl
21 april 2021 22:55

Voorbereiding Jannes Bosscher Jeugdcup en Meiden en Damescup bij NEC Delfzijl in volle gang

Delfzijl – Over ruim twee weken staan er op sportpark Centrum in Delfzijl  bij NEC Delfzijl weer een aantal grote toernooien op het programma.

Jannes Bosscher Jeugdcup
Als vervolg op de geslaagde Paascup vorig seizoen is nu gekozen voor een jeugdtoernooi in de zomer. Op zaterdag 8 juni is het de beurt aan de jeugdteams onder 7 jaar tm onder 12 jaar. Het toernooi is inmiddels vol met 62 jeugdteams uit de regio, waarvan 11 eigen teams en daar zijn we erg trots op. Het wordt een sportieve dag in het Pinksterweekend. We hebben de deelnemers van het toernooi en hun familie natuurlijk van de andere activiteiten tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl op de hoogte gebracht.  

We zijn tevens trots te melden dat de Jeugdcup is vernoemd naar Jannes Bosscher. Om Jannes Bosscher te eren en zo vanuit de club onze dankbaarheid te tonen voor wat hij voor onze club heeft gedaan. Hij is 5 jaar terug overleden, vlak voor de formele fusie van onze club. Als oud-voorzitter heeft Jannes veel betekend voor toenmalig Eems Boys. Hij heeft zich sterk gemaakt voor de fusie van Neptunia en Eems Boys tot NEC Delfzijl en heeft deze fusie mede vorm gegeven.

Meiden en Damescup
Op vrijdagavond 14 juni is het de beurt aan de dames 7×7 toernooi, waaraan de eigen VR1 en VR2 7×7 vanzelfsprekend ook aan mee doen. Net als vorig jaar wordt het vast weer een gezellig en leuk voetbal avondje. Op zaterdag 15 juni volgt dan het slot stuk met de Meiden en Dames cup. Na de geslaagde editie van vorig seizoen, waaraan alleen MO17 mee deed, is het nu uitgebreid met alle Meiden teams en dames 11×11. Onze eigen MO11, MO15, MO17 en VR3 komen die dag dan ook in actie met in totaal 21 teams.

Volg ons op

11,074FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
TuinTuin
KlussenKlussen
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Mode 2021Mode 2021
DierDier
AutoAuto

Populaire berichten