Volop schaatsplezier in de regio: beelden uit Appingedam, Holwierde en Delfzijl

Holwierde – Ook vandaag kon er nog volop geschaatst worden op natuurijs. De scholen waren vandaag op tijd uit waardoor de kinderen ’s middags konden schaatsen. De ijsbaan in Holwierde ging donderdag open voor leden, waar de kleinsten gebruik maakten van stoelen en rekjes om voorzichtig te leren schaatsen.

Ook de ijsbaan in Appingedam ging vandaag open voor leden, in de middag waren kinderen tot 18 jaar welkom en ‘s avonds mogen de volwassenen de baan op. Zondagochtend gaat de ijsbaan tussen 10:00 uur en 13:00 uur open voor volwassenen, daarna zijn de kinderen aan de beurt.

Ook op de gracht aan de Singel in Delfzijl was het vanmiddag gezellig druk op het ijs, vooral kinderen uit de wijk waren aan het schaatsen of aan het sleeën op het ijs.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2665″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button