Volop kerst in Delfzijl met muziek, lekkers en de Kerstman in zijn arrenslee

Delfzijl – In het centrum van Delfzijl kunnen bezoekers op de zaterdagen 11 en 18 december alvast in de kerstsfeer komen. Er zijn vanaf 13.00 uur er zijn allerlei activiteiten in het centrum, zoals de Kerstman met zijn arrenslee, muziek van Kleintje Mina, zanger Kevin Bos (op 11 december) en clown Joepie. Op zaterdag 18 december staat er ook een poffertjeskraam bij, waar u gratis poffertjes kunt krijgen.

Zondag 19 december is  er een koopzondag in het centrum van 13.00-17.00 uur. Natuurlijk mag ook de kerstman  weer niet ontbreken met zijn arrenslee en gratis poffertjes eten. De Klinkers uit Winschoten komen het geheel opluisteren met sfeervolle muziek.

WinterWin
Tijdens deze weekenden kan iedereen weer stempels verzamelen in het kader van de grootse WinterWin-actie van de Delfzijlster winkeliers. Elke aankoop van 10 euro levert een stempel op en met een volle kaart dingt iedereen mee naar fantastische prijzen, met een totale waarde van meer dan 5000 euro. De prijzen worden door meer dan 45 deelnemende winkeliers beschikbaar gesteld.

En extra op zondag 19 december: bij het Rad van Fortuin kunt u, na uw aankoop in een van onze mooie winkels, uw stempels laten verdubbelen op vertoon van de kassabon. Dus, kom deze dagen gezellig naar Delfzijl! Natuurlijk worden de corona maatregelen nageleefd.

Kijk voor meer info: https://delfzijl.groningen.nl

Back to top button