Volop genieten van schaatsen op natuurijs in Delfzijl en Wagenborgen

Wagenborgen – Het vriest in de nachten nog aardig door, dat betekent dat op steeds meer plaatsen verantwoord geschaatst kan worden. Zo ging de ijsbaan van Delfzijl en Wagenborgen vandaag open. Het ijs op de ijsbaan in Delfzijl is volgens de gebruikers van zeer slechte kwaliteit, deze baan wordt verder niet beheerd. De gemeente Eemsdelta heeft borden geplaatst dat betreden op eigen risico is en dat de coronamaatregelen in acht moeten worden genomen.

Op de gracht aan de Singel in Delfzijl kon ook worden geschaatst, op een klein deel van de gracht was het ijs al dik genoeg.

In Wagenborgen ging de ijsbaan vanmiddag open voor leden van ijsvereniging Nooitgedacht Wagenborgen. Veel kinderen uit het dorpen en omgeving kwamen naar de ijsbaan om een rondje te schaatsen.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2663″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”5″ page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]
Back to top button