Voetbalvereniging Godlinze viert 65-jarig jubileum groots

Godlinze – Op 22 augustus 2020 bestond de voetbalvereniging Godlinze 65 jaar. Door een voor iedereen bekende reden kon dit jubileum helaas destijds niet gevierd worden. Daarom gaat de club het dit jaar alsnog uitgebreid vieren met leden, oud-leden, sponsoren, donateurs en andere betrokkenen. ?

Op zaterdag 10 september staat het 65-jarig jubileumfeest op het programma. De hele dag staat in het teken van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Om 13.00 uur start de dag met een puzzel- en spellentocht. Voor de jeugd is er ook een opblaasbare stormbaan. Daarna volgen er een aantal voetbalwedstrijden. Een samengesteld jeugdteam uit het dorp gaat het opnemen tegen een elftal van Kids United. Aansluitend speelt Godlinze 1 een wedstrijd tegen een elftal van oud-leden onder leiding van coach Peter Ernst. In de gymzaal van de voetbalvereniging kan men gedurende de dag foto’s, krantenknipsels, sportplakboeken en een diavoorstelling bekijken over de historie van vv Godlinze.

’s Avonds om 20.00 uur barst het feest los in de feesttent. Livemuziek zal worden gespeeld door de band DIT IST uut Grunn. Verder is er een verloting met leuke prijzen onder leiding van spreekstalmeester Henk de Haan.

Back to top button