Voedselbank Appingedam-Delfzijl zoekt hulp bij kerstactie

Appingedam/ Delfzijl – Vrijdag 15 en zaterdag 16 december houdt de Voedselbank Appingedam-Delfzijl een Kerstactie in de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Klanten van verschillende supermarkten kunnen dan artikelen inleveren of een gift geven voor de Voedselbank. Alleen bij de Albert Heijn in Appingedam is de actie op vrijdag 8 en zaterdag 9 december.

Vorig jaar was dit een groot succes en kon de Voedselbank de voorraad flink aanvullen en veel extra’s uitdelen voor de kerstdagen en de jaarwisseling. Om dat dit jaar weer mogelijk te maken, is er heel veel hulp nodig.

De voedselbank zoekt mensen die op vrijdag 15 en/of zaterdag 16 december in één van de supermarkten wil staan om voedsel en giften in ontvangst te nemen. In elke supermarkt ben je minimaal met 2 personen voor hoogstens twee uur achter elkaar. Op vrijdag de 15e gaat het om de tijd tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag de 16e tussen 09.00 en 17.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de mail: info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl.

Onder vermelding van naam en telefoonnummer en de tijden waarop je kunt/wilt staan.

Back to top button