Vijftiende Bierummer Schuurfeest met onder andere DI-RECT en Frans Duijts

Bierum – Het bestuur van het Bierummer Schuurfeest is bijna klaar voor de 15e editie van het jaarlijks terugkerende evenement in Bierum. Dit jaar zal het Bierummer Schuurfeest plaatsvinden op vrijdag 2 september en op zaterdag 3 september op de vertrouwde locatie aan de Bredeweg te Bierum.

Het bestuur is zeer verheugd dat ze dit jaar DI-RECT hebben weten te boeken voor vrijdag 2 september. Het voorprogramma op vrijdag zal worden verzorgd door The Brahms. Deze Utrechtse band is in 2014 begonnen met spelen. Hun debuut-EP is op 3 maart 2015 verschenen waarbij ze met de plaat ‘Golden’ onder andere een 3FM Megahit scoorden.

Zaterdag 3 september belooft weer een groot feest te worden met Frans Duijts en The Dirty Daddies. Deze band heeft vorig jaar bewezen in staat te zijn de feesttent volledig op zijn kop te kunnen zetten. Het bestuur is er daarom van overtuigd dat de artiesten wederom garant zullen staan voor de oergezellige sfeer waar het  Bierummer Schuurfeest inmiddels in de wijde omgeving om wordt geroemd.

Voor meer informatie www.bierummerschuurfeest.nl .

Back to top button