fbpx
20.6 C
Delfzijl
woensdag 03 juni 2020
Home Agenda tips Vijf jarig bestaan Bloemenshop 3Borg Spijk gevierd met Bingo feestavond en optreden...

Vijf jarig bestaan Bloemenshop 3Borg Spijk gevierd met Bingo feestavond en optreden van Ancora

Spijk – Op vrijdag 8 november organiseert Bloemenshop 3Borg Spijk ter gelegenheid van haar 5-jarig bestaan een grote feest bingo avond met medewerking van de populaire groep Ancora en verder vele verrassingen.

Op deze avond heeft men meer kansen om meer prijzen te winnen. Prijzen die op deze avond te winnen zijn  o.a. huishoudelijke apparatuur, vele waardebonnen oplopend tot wel €100,00, weekendjes weg, diner cheques, kruiwagen vol met verrassingen en natuurlijk vele bloemen en planten.

Kaarten voor deze avond zijn te verkrijgen  bij Bloemenshop 3Borg Spijk. De voorverkoop is dinsdag 1 oktober van start gegaan. Kaarten kosten € 10,00 per stuk. Kaarten zijn ook telefonisch te reserveren 06-57551146. De avond word gehouden in het dorpshuis M.F.C Nesweg 1 te Spijk.  

Aanvang bingo 19:30 uur, zaal open om 18:30 uur. Na afloop van de bingo avond is er een gratis optreden van de populaire band Ancora. Niet na de bingo wel naar Ancora  dat kan. Voorverkoop kaart € 7,50, aan de zaal € 10,- zolang de voorraad strekt. Het belooft wederom een gezellige avond te worden. 

Dinsdag 12 november is de dag dat Bloemenshop 3Borg Spijk 5 jaar bestaat dit gaan ze uitgebreid met u vieren. Deze gehele week zullen er diverse acties zijn en zal de Schoolstraat feestelijk versierd zijn. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november staan er voor de kinderen leuke attracties.

Advertenties