fbpx
4.8 C
Delfzijl
25 januari 2021 15:57

Vijf dorpen in Groningen maken kans op de titel ‘het allermooiste dorp van Nederland’

Spijk – De ANWB heeft vijf Groninger dorpen, waaronder Spijk,  geselecteerd voor de verkiezing ‘Allermooiste dorp van Nederland’.

In Groningen maken Garnwerd, Middelstum, Niehove, Spijk en Winsum kans op de titel, die ze een plekje in het septembernummer van ANWB-maandblad Kampioen kan opleveren.

Win een prijs met je stem
Wie stemt maakt kans op een volledig verzorgd weekendje weg naar een van de vijf Allermooiste dorpen van Nederland, voor twee personen. Mét een leuke fiets- of wandelroute. Daarnaast zijn er 25 exemplaren te winnen van de splinternieuwe ANWB-uitgave: ‘De allermooiste dorpen van Nederland’.

Stem op het mooiste dorp van Nederland
Op het stemformulier kun je stemmen op één van de veertig fraaie dorpen. De dorpen zijn geselecteerd volgens de criteria: beschermd dorpsgezicht (geen stad), mét kerk en bij voorkeur niet meer dan 15.000 inwoners. Stemmen kan tot 31 maart 2020.

Jury
De stemmers bepalen welke dorpen thuishoren in de top vijftig van mooiste dorpen. Een deskundige jury kiest daaruit de vijf ‘Allermooiste dorpen van Nederland’ en de winnaar.

Volg ons op

10,801FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten