7.3 C
Delfzijl
15 mei 2021 05:01

Vijf bekers voor Studio Tapila2

Sneek – Tijdens de streetdance wedstrijd Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance heeft dansstudio Tapila2 maar liefst vijf prijzen in de wacht gesleept. De wedstrijd werd gehouden in de Sneker Sporthal in Sneek waar zeven teams van Tapila2 uit Appingedam aan deelnamen. Het was een succesvolle dag voor deze beginnende dansers, waarvan een aantal teams hun debuut maakten.

De jongste teams 2Blast en 2Loud wisten in de categorie t/m 8 jaar de vierde en vijfde prijs binnen te halen. Tijdens deze wedstrijd worden de top 5 van alle categorieën beloond met een felbegeerde beker. Het team Ven2rous won welverdiend ook de vijfde prijs in de categorie 11 t/m 12 jaar voor beginners. Demoteam Oppor2nity wist de jury te overtuigen met een spetterend optreden en werden na een spannende prijsuitreiking eerste in de hoogste categorie van 13 t/m 15 jaar. De meiden van het demoteam Infa2ated hebben alles gegeven op de dansvloer en wonnen de vierde prijs in de hoogste categorie van 16 t/m 18 jaar. Helaas vielen de jongens van Meant2be en de meiden van In2ition buiten de prijzen.

Trainster Esmee Tapilatu is ontzettend trots op de behaalde resultaten van haar dansers. „Voor de meeste jonge dansers was dit nog maar de eerste of tweede wedstrijd en ze weten nu al een prijs te behalen”. Met nog meer motivatie en gedrevenheid gaan de dansers de volgende wedstrijd tegemoet.

Volg ons op

11,150FansLike
1,424VolgersVolg
5,286VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
DierDier

Populaire berichten