Vierde editie van ‘Volle kracht over de gracht’ op 27 mei

Delfzijl – Voor de vierde keer op rij organiseert stichting ‘Volle kracht over de gracht’ het evenement ‘Volle kracht over de gracht’, tijdens de Pinksterfeesten op zaterdag 27 mei 2023.  

Volle kracht over de gracht 
Volle kracht over de gracht is ontstaan door een groep enthousiaste Delfzijlsters die een nieuw en extra impuls wilden geven aan de Pinksterfeesten van Delfzijl en dat is gelukt. 

‘Volle kracht over de gracht’ is elk jaar een groot succes. De organisatie is voor dit jaar ook al weer druk bezig met de voorbereidingen. Volle kracht over de gracht is een evenement dat je met een (zelfgemaakte) fiets over een ‘smalle’ baan van ongeveer 30 meter zo snel mogelijk naar de overkant fietst en er niet afvalt. Er zijn diverse geldprijzen t.w.v. € 250 – € 500 te winnen voor onder andere de snelste man/vrouw, de originaliteitsprijs, de pechprijs. Bedrijven kunnen ook in teamverband mee doen, zijn winnen een wisselbokaal. Het evenement zal dit jaar wederom aan de gracht aan de M. van Coehoornsingel en de Buitensingel in Delfzijl op 27 mei vanaf 13.00 uur. 

Hoofdsponsor 
Na drie jaar hebben heeft de organisatie een nieuwe hoofdsponsor, Danser van Gent Shipping, waar ze als stichting erg blij mee zijn. Danser van Gent Shipping is een bekende naam in de regio. Bij de vorige edities was dit Koerts International Towing Service, die het stokje nu dus heeft overgegeven. 

Inschrijven  
Wie mee wil doen met Volle kracht over de gracht kan zich inschrijven tot donderdag 25 mei door een mail te sturen aan overdegracht@gmail.com. Aan deelname aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.Back to top button