Vier dagen kermis tijdens horecaweekend in Appingedam

Appingedam – Ook dit jaar is er weer een kermis tijdens het horecaweekend in het centrum van Appingedam. De kermis begint op donderdag 4 juli en duurt tot en met zondag 7 juli, in tegenstelling tot wat op de posters vermeld staat. Vier dagen lang kan jong en oud genieten van een keur aan attracties, met garantie voor op en top kermisvermaak.

Voor de kleintjes zijn er de dansende theekopjes, oftewel de Tea Cups. Deze bontgekleurde “theekopjes” draaien met geringe snelheid rond, waarbij ouders, opa’s en oma’s de kleintjes kunnen vergezellen. Voor sensatiezoekers is er de Europe Flyer, een enorme zweeftoren die passagiers op tientallen meters hoogte met wisselende snelheid laat zweven, wat een spectaculair uitzicht biedt over de wijde omgeving.

Waaghalzen kunnen hun geluk beproeven bij de vele gokspelletjes, met de kans om prachtige prijzen te winnen. De nieuwste attractie, Pink Date, belooft extra grote prijzen voor de gelukkigen. Liefhebbers van traditionele kermislekkernijen worden ook niet vergeten en kunnen hun hart ophalen met een ruime keuze aan snacks en zoetigheden.

Een extra traktatie zijn de speciale gasten die de kermis bezoeken. Op donderdag 4 juli om 19.00 uur komt STITCH langs. Op vrijdag 5 juli om 19.00 uur maken MARIO en YOSHI hun opwachting. Zaterdag om 15.00 uur bezoeken de karakters van PAW PATROL de kermis. BUMBA sluit de rij af met een bezoek op zondag 7 juli om 15.00 uur.

Openingstijden:

  • Donderdag 4 juli: 13.00 – 23.00 uur
  • Vrijdag 5 juli: 13.00 – 02.00 uur
  • Zaterdag 6 juli: 12.00 – 02.00 uur
  • Zondag 7 juli: 12.00 – 21.00 uur

Voor voordelig kermisvieren kun je op de website www.kermiskorting.nl kortingsbonnen voor veel attracties vinden. Vergeet niet je fotocamera of telefoon mee te nemen voor leuke kiekjes samen met je kind(eren).

Back to top button