fbpx
12.9 C
Delfzijl
1 november 2020 01:50

Verwendag voor patiënten met trikes aan de Oude Schans in Delfzijl

Delfzijl – Lifestyle shop Vuur-steen aan de Oude Schans in Delfzijl houdt namens de gezamenlijke ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans in Delfzijl op zaterdag 18 augustus weer een verwendag in samenwerking met de CS-Riders en TSN Thuiszorg.

Van 13.00 tot 16.30 uur wordt aan de Oude Schans patiënten een geweldige ervaring geboden en vanzelfsprekend een gezellige dag.

Een grote groep trikes zal rondritten gaan verzorgen onder begeleiding van motoren. Na deze rondritten krijgen ook de bezoekers van het centrum de mogelijkheid om mee te rijden. Behalve het ritje achterop een trike is er nog veel meer te doen. Voor de kinderen zijn er een levensechte knuffelbeer, Knabbel en Babbel en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Papegaaien Erik is aanwezig en er bestaat de mogelijkheid om de nagels te voorzien van Nailart.

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, de activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeert.

Volg ons op

10,412FansLike
1,424VolgersVolg
5,221VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten