6.7 C
Delfzijl
8 maart 2021 12:44

Verkiezingsprogramma CDA het Hogeland: Ruimte aan de samenleving

KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het Hogeland – De keuzes van CDA Het Hogeland voor de nieuwe gemeente zijn verwoord in het verkiezingsprogramma dat onlangs is vastgesteld, waar de leden actief zijn betrokken bij de totstandkoming van het programma.

Ruimte voor de eigenheid van Het Hogeland, ruimte voor een sterke samenleving, duurzaamheid en zorg dichtbij zijn belangrijke thema`s. Zo wil het CDA bijvoorbeeld de voorzieningen in de dorpen in stand houden waar dat kan en scholen en peuterspeelzalen behouden voor de dorpen zolang de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Kunst en Cultuur is een uiting van leefbaarheid; verbindingen tussen mensen ontstaan door samen activiteiten te ontplooien. Het CDA wil muziekscholen en bibliotheken van harte ondersteunen.

Er moet ruimte zijn voor het MKB; werk en werkgelegenheid is van groot belang voor onze regio. Ook  heeft het CDA oog voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg en mantelzorgers verdienen extra aandacht.

Het verkiezingsprogramma is voor iedereen te lezen op de website www.cdahethogeland.nl , daar zijn ook de thema`s onder aparte links na te lezen.

Voor de afzonderlijke dorpen komen nog aparte speerpunten en actiepunten waar CDA Het Hogeland na de zomer mee On Tour gaat.

Volg ons op

10,967FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten