Vergrote Big Bazar op de Wending heropent op 26 september

Delfzijl – Op dinsdag 26 september a.s. heropent Big Bazar haar in 2013 geopende winkel in Delfzijl. Door het naastgelegen pand erbij te trekken is het filiaal vergroot naar een winkeloppervlak van ruim 600m². Vanaf 26 september a.s. kunnen discountliefhebbers uit Delfzijl en omgeving opnieuw bij deze vestiging terecht voor al hun voordelige inkopen in een onderscheidende en inspirerende omgeving. De heropening gaat niet onopgemerkt voorbij!
Vanaf 09.00 uur worden de deuren aan De Wending 6-10 geopend en kunnen klanten kennismaken met de grotere Big Bazar-winkel. De winkelformule biedt een breed, actueel en snel wisselend assortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën, waaronder persoonlijke verzorging, schoonmaak, huishoud, eten en drinken, textiel en doe-het-zelf. In november 2016 ontving Big Bazar van de Consumentenbond het predicaat ´laagste prijs in categorie A-merk drogisterijartikelen´.

De opening gaat gepaard met feestelijke acties en kortingen. Zo krijgen de eerste 50 klanten een gratis Big Bazar cadeaubon ter waarde van €10,- en op zaterdag 30 september kunnen klanten ook het “Kraak de Kluis” spel meespelen, waarbij zij kans maken op één van de tientallen mooie prijspakketten.

Big Bazar is één van de snelst groeiende winkelketens van Nederland. In juli dit jaar kondigde Big Bazar aan kans te zien voor versnelde expansie van de discountformule met 25 nieuwe winkellocaties in Nederland. Behalve de verhuizing in Delfzijl heeft Big Bazar inmiddels al een elftal nieuwe winkels geopend in Arnhem, Amersfoort, Assen, Coevorden, Delft, Ede, Enschede, Etten-Leur, ’s-Gravenzande, Hoogezand en Hoorn.

Back to top button