woensdag 22 september 2021
19.9 C
Delfzijl

Verborgen tuinen Loppersum weer even open voor publiek

spot_img

Loppersum – Op zaterdag en zondag 21 en 22 september is het verrassende groene hart van Loppersum opengesteld voor publiek. Tussen 12.00 en 18.00 uur is in met elkaar verbonden tuinen achter de Lagestraat, onder de appelbomen en in verborgen hoekjes een gevarieerde markt te vinden met kunst en andere (creatieve) producten.

Het thema van dit jaar is BIJzonder in de tuin. De tuinen zitten dan ook barstensvol bloemen en bijen: sambalbijen, aardbijen, aambijen, bijzettafels, bijtertjes, bijbenen en nog veel meer. Als bijverschijnsel is er muziek te horen van Niceville, dweilorkest Loppersum On Street (L.O.S.), gitarist Evert Scholten en de bigband New Mean Swing Machine. Het IVAK en KunstDelta verzorgen daarnaast ook diverse optredens en geven informatie over cursussen. Voor kinderen zijn er doorlopend workshops drukken met de etspers. En iedereen mag bijenhotels bouwen, onder begeleiding van het IVN. Natuurlijk ontbreekt het terras niet.

Kortom, een verrassend evenement voor kunstliefhebbers en gezelligheidszoekers. Kom erBIJ! De ingang is via garage AutoPleizier aan de Wijmersweg.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
WonenWonen
KlussenKlussen
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten