16 C
Delfzijl
24 februari 2021 19:12

Verbod op dragen van logo’s van motorclubs, verkoop en gebruik van lachgas, metaalvissen en het oplaten van ballonnen in de gemeente Delfzijl

Delfzijl – De gemeenteraad heeft ingestemd met een wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening van Delfzijl. Het is vanaf nu verboden om in Delfzijl met zichtbare uiterlijke kenmerken van verboden organisaties te dragen of te vervoeren.

Dit laatste is vooral gericht op het dragen van de hesjes (zgn. colors)  van door de rechter verboden motorclubs. Ook sterk gelijkende kleding is niet toegestaan. Het gaat hierbij nadrukkelijk niet om de kleding van clubs van goedwillende motorenthousiastelingen. Het gaat alleen om de kenmerken van motorclubs die door de rechter verboden zijn.

Ook is het vanaf nu ook verboden om in Delfzijl ballonnen op te laten, met magneten te vissen en lachgas te verkopen en te gebruiken op de openbare weg en in openbare gelegenheden.

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten

NL-Alert ontvangen? Wees alert

Nederland - De overheid zet NL-Alert steeds vaker in bij een noodsituatie. Bijvoorbeeld bij een grote brand. Ook in Groningen wordt het alarmmiddel regelmatig...