Veel blije gezichten tijdens verwendag georganiseerd door ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans

Sint 2023Sint 2023

Delfzijl – Lifestyle shop Vuur-steen organiseerde afgelopen zaterdag samen met de ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans, CS-Riders en TSN Thuiszorg een verwendag. Vanaf de Oude Schans konden patiënten en belangstellende een rondrit maken met de trikes van de CS-Riders onder begeleiding van motoren werd er een rit gemaakt door de gemeente Delfzijl.

Behalve het ritje achterop een trike was er nog veel meer te doen. Voor de kinderen was er een levensechte knuffelbeer en ze konden ze geschminkt worden. En ook voor eten en drinken was gezorgd bij Banketbakkerij Jullens.

CS-Riders
CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving, de activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen.

Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de hedendaagse beslommeringen waar het gezin vaak in verkeerd, dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”1688″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button