13.7 C
Delfzijl
19 april 2021 20:06

Van ‘Winsum Beweegt’ naar ’Het Hogeland Beweegt’

AutoAuto
StudieboekenStudieboeken
Mode 2021Mode 2021
Vaker kopenVaker kopen
ComputerComputer
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
KlussenKlussen

Winsum – In de gemeente Winsum is vorig jaar met veel succes ‘Winsum Beweegt’ georganiseerd. Sport- en beweegaanbieders boden alle inwoners van deze gemeente kennismakingscursussen aan. Er waren maar liefst 120 deelnemers waarvan er 40 lid geworden zijn bij de verschillende aanbieders.

Dit jaar willen we graag meer inwoners en dus meer aanbieders op het gebied van sport en beweging betrekken bij ‘Winsum Beweegt. Onder de naam ‘Het Hogeland beweegt’ worden daarom ook aanbieders in de regio Bedum opgeroepen mee te doen. Het is de bedoeling om volgend jaar alle sportaanbieders in de hele gemeente Het Hogeland te benaderen.

Via ‘Het Hogeland Beweegt’ kunnen sport- en beweegaanbieders hun  kennismakingscursussen aanmelden. Het Beweegteam verzamelt deze aanmeldingen en stelt een folder met cursussen samen. Deze folder wordt vervolgens huis-aan-huis verspreid. Op deze manier krijgen alle inwoners in de regio een kans om kennis te maken met sport en beweging.

Het Beweegteam Het Hogeland is een team sportprofessionals die voorheen namens de oude gemeenten werkten (Winsum Vitaal en Huis voor de Sport Groningen). Sinds het ontstaan van de nieuwe gemeente hebben ze de krachten gebundeld. Heeft u als aanbieder van een sport of beweegactiviteit interesse in het aanmelden van een cursus? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het Beweegteam Het Hogeland, te bereiken via j.meijer@mjd.nl.

Volg ons op

11,071FansLike
1,424VolgersVolg
5,285VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
AutoAuto
WonenWonen
TuinTuin
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
DierDier

Populaire berichten