Van 16 juli t/m 10 augustus diverse sport- en spelactiviteiten op sportpark Centrum

Delfzijl – In de periode van 16 juli t/m 10 augustus 2018 worden van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 22:00 diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd op het sportpark Centrum.

Net als de voorgaande jaren heeft de gemeente Delfzijl ons gevraagd om tijdens de zomerstop op het sportpark sport- en spelactiviteiten te organiseren. Dit doen we ook dit jaar weer onder de naam Sportifest en in samenwerking met NEC Delfzijl.

Op deze dagen worden diverse sport- en beweegactiviteiten aangeboden door de aanwezige sport- en spelleiders. Het betreft sporten zoals hockey, voetbal, tennis, volleybal, rugby, etc. maar ook huren we periodiek bv een hindernisbaan, buikglijbaan of zeskampspelen.

Nieuw is dat diverse sportclubs tijdens deze weken op het sportcomplex clinics gaan verzorgen om de eigen vereniging en hun sportactiviteiten te promoten. Voor de bezoekers van Sportifest een leuke manier om kennis te maken met sporten zoals als bv tennissen, korfbal, hockey, etc.

Verder worden er op dinsdag 24 en 31 augustus in samenwerking met Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl workshops aangeboden met het thema gezondheid en sport en bewegen voor de deelnemers aan Lutje Grut.

Kortom er is vanaf 16 juli weer van alles te doen op het sportpark waar alle jeugd van harte welkom is.

Back to top button