fbpx
12.8 C
Delfzijl
woensdag 23 september 2020
Home Agenda tips Valentijns concert in romantische sferen bij muziekvereniging B&O uithuizen

Valentijns concert in romantische sferen bij muziekvereniging B&O uithuizen

Uithuizen – Op zaterdag 15 februari 2020, organiseert muziekvereniging B&O uit Uithuizen een concert in romantische sferen. Na het succes van de vorige edities is besloten om ook dit jaar weer een concert te geven. Tijdens dit Valentijns concert dat zal plaatsvinden in “de Kandelaar” brengt de vereniging diverse nummers ten gehore met als overkoepelend thema “Vrijheid.”

Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag, een dag waarop geliefden traditioneel hun liefde voor elkaar nog eens extra naar elkaar toe uiten. Hierbij wordt vaak muziek gebruikt. Wat is er dan ook mooier om op de zaterdag na Valentijnsdag nog even lekker in een romantische sfeer te vertoeven.

Thema “Vrijheid”
Het thema vrijheid past prima bij dit jaar. Vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. B&O kiest er dan ook nadrukkelijk voor om ook deze keer tijdens het Valentijnsconcert een zeer gevarieerd programma rondom dit thema ten gehore te brengen.

Tijdens deze avond zullen voornamelijk nummers worden gespeeld die passen bij het thema. U kunt hierbij denken aan Soldaat van Oranje maar ook aan Zwart Wit van Frank Boeijen.

De leden van de vereniging zijn weken bezig geweest om het concert een muzikale, romantische sfeer mee te geven. Zo zal de aankleding van de zaal ook passen bij het thema. Muziekvereniging B&O zal onder leiding staan van dirigent Miranda Wolters. Het is na het afscheid van de vorige dirigent haar eerste grote concert met B&O. Iedereen is van harte uitgenodigd deze romantische avond bij te wonen. De toegang deze avond, die zal beginnen om 19:45 uur, is gratis. Dus verras iemand met een romantische avond op zaterdag 15 februari en kom deze avond naar de kandelaar in Uithuizen.