Uitslaande woningbrand aan de Geefsweersterweg in Schaapbulten

Sint 2023Sint 2023

Schaapbulten – De brandweer is momenteel met meerdere voertuigen ter plaatse bij een uitslaande woningbrand aan de Geefsweersterweg in het gehucht Schaapbulten, tussen Meedhuizen en Wagenborgen. Het zou gaan om een brand die is begonnen op de zolder van de woning. Bij de brand komt veel rook vrij.

De brand zit in de dakconstructie en is lastig te bereiken. Om de brand goed en veilig te kunnen bestrijden moet er een gat in het dak gemaakt worden. Daarnaast is het groot watertransport opgeroepen om alle voertuigen van voldoende water te voorzien.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2514″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button