Tweede editie van het auticafé Step Aut in Appingedam  

Appingedam – Coöperatie Wonen Onder de Pannen organiseert op woensdag 14 februari voor de tweede keer een auticafé voor mensen met autisme (ASS). Step Aut is de netwerkborrel voor én mensen met autisme (ASS) met normale tot hoogbegaafdheid.

De eerste avond op 10 januari was een groot succes “Dit heeft al onze verwachtingen overtroffen. We dachten dat er maar een paar mensen kwamen, maar binnen een half uur zat de zaal vol. Er moesten zelf stoelen bij worden geplaatst” aldus de Coöperatie die twee woonlocaties heeft in Appingedam. “Men kwam met elkaar aan de praat, deelde ervaringen met elkaar en er werden spelletjes gespeeld. Voor sommige mensen was het spannend en namen ze een ouder of begeleider mee. En omdat de 14e Valentijnsdag is mag je ook een vriend of vriendin meenemen. Op deze avond is wederom ook een ervaringsdeskundige aanwezig voor vragen”. 

De avond start om 19.30 uur tot 22.00 uur in het Multifunctioneel Centrum (MFC) Kabzeel aan de Dijkstraat 77 te Appingedam. Aanmelden niet nodig. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De gratis koffie en thee met cake staat klaar. 

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.wonenonderdepannen.nl/auticafe

Back to top button