12 C
Delfzijl
12 mei 2021 00:20

Twee kerstnachtdiensten gezamenlijke kerken Appingedam

Appingedam – De gezamenlijke kerken van Appingedam en Tjamsweer organiseren dit jaar opnieuw twee gezamenlijke kerstnachtdiensten op maandagavond 24 december.

De diensten worden gehouden in de Nicolaïkerk aan de Wijkstraat en de Gereformeerde Kerk aan de Dijkstraat. Beide diensten beginnen om 21:30 uur.

De dienst in de Nicolaïkerk is een ‘traditionele’ dienst met medewerking van vocaal ensemble Het Hoogeland uit Kantens o.l.v. Vincent Hensen, die ook de samenzang op het orgel begeleidt. Voorgangers in deze dienst zijn ds. Johan van den Berg en ds. Ineke Wolter.

In de Gereformeerde Kerk is tegelijkertijd een ‘vrijere’ kerstnachtdienst met medewerking van een band. Daar zijn de voorgangers ds. Liebrecht Hellinga en ds. Jitse van der Wal.

Het thema in beide diensten is: Komt, verwondert u.

De kerstnachtdiensten worden gezamenlijk afgesloten op het kerkplein bij de Nicolaikerk met samenzang onder leiding van een aantal koperblazers. Na afloop is er glühwein en warme chocolademelk. Zo hopen de Damster kerken samen op weg te gaan naar het grote feest van de geboorte van Jezus. Iedereen is van harte welkom bij één van beide diensten en de gezamenlijke afsluiting.

Volg ons op

11,145FansLike
1,424VolgersVolg
5,291VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin
WonenWonen
KlussenKlussen
DierDier
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto

Populaire berichten