fbpx
13.4 C
Delfzijl
maandag 28 september 2020
Home Sport Turnsters SVA Appingedam sluiten turnseizoen tevreden af

Turnsters SVA Appingedam sluiten turnseizoen tevreden af

Uithuizen – Afgelopen zaterdag weden de laatste NTS A wedstrijden van het  turnwedstrijdseizoen gehouden in sporthal de Mencke te Uithuizen. Aan deze slotwedstrijd deden een aantal turnsters van SVA Appingedam mee.

In de eerste wedstrijd mocht Quinty Vriemoedt de spits afbijten op de gevreesde balk (10cm breed), ze turnde een stabiele oefening en bleef staan op de balk waar velen één of meerdere keren vanaf vielen.

In de tweede wedstrijd van de dag mochten Eva Griep, Anouk Toxopeus en Kaylee Duivis hun kunsten laten zien,  geen podiumplekken maar de turnsters waren wel tevreden met het behaalde resultaat.

In de derde wedstrijd trad Merel Rozema aan. Geheel onverwacht was het niet dat ze nog wel eens mee kon doen om de eerste drie plaatsen. Maar ze moest het nog wel even laten zien. Uiteindelijk veroverde ze de zilveren medaille.

Omdat deze wedstrijd de laatste wedstrijd van het turnseizoen was werden de Provinciale Kampioenen ook gelijk gehuldigd. Tot verbazing zorgde Merel door haar tweede plaats op de wedstrijddag er ook nog even voor dat ze derde van de Provincie Groningen werd.

SVA_Uithuizen2