16.9 C
Delfzijl
22 juni 2021 18:42

Tuin en Lifestyle Fair op schitterend landgoed

spot_img

Slochteren – Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer e.o. én de Fraeylemaborg in Slochteren organiseren in 2018 weer een Tuin en Lifestyle fair op het landgoed de Fraeylemaborg te Slochteren met een groot aantal geselecteerde standhouders. Het geheel ademt een sfeer van bloemen, tuin en groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en lifestyle producten.

Voor deze gelegenheid wordt het terrein aangekleed met groen en bloemwerk, zodat het geheel er bloeiend en bijzonder uitziet en het geheel wordt opgeluisterd met sfeermuziek.

Achter het koetshuis zal een themaplein “de Eetbare Tuin” worden ingericht met informatie, voorbeelden en producten waarmee je voor volwassenen maar ook voor kinderen een andere beleving van je tuin kan creëren. Ook zijn er voor kinderen verschillende activiteiten om zich te vermaken zoals bloemstukjes maken of plantjes oppotten, een quiz invullen of zich als bloemetje of bijtje laten schminken.

Een bezoek aan de Fair kan worden gecombineerd met een bezoek aan de Engelse Landschapstuin van de borg. Er is een wandeltocht uitgezet langs de vele stinzenplanten die in deze periode in bloei staan en ook de folies zijn open. Natuurlijk is de Borg te bezichtigen met zijn mooi en authentiek ingerichte kamers.

In het Koetshuis is de tentoonstelling met etsen van de Noordelijke kunstenaar Reinder Homan te zien.

Tuin en Lifestylefair Groei & Bloei op Fraeylema op 2 april van 11.00 – 17.00 uur aan Hoofdweg 30 9621 AL te Slochteren. Toegang  € 6,00, met kortingsbon € 5,- , kinderen t/m 17 gratis. Zie ook www.fraeylemaborg.nl of www.hoogezand-sappemeer.groei.nl

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,258VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
TuinTuin
KlussenKlussen
AutoAuto
Mode 2021Mode 2021
DierDier
WonenWonen

Populaire berichten