Trouwinloop: Fraeylemaborg romantische trouwlocatie

Slochteren – Vele duizenden bruidsparen trouwden er al in de meest romantische trouwlocatie van Groningen: de Fraeylemaborg. Er zullen nog vele volgen, ook nu de borg vanaf 1 januari 2018 hoort bij de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

Om trouwlustigen over de streep te trekken is er op zaterdag 16 februari 2019 een vrij toegankelijke inloopmiddag in de borg. Aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar een locatie kunnen de fraaie Trouwzaal en de aangrenzende Grote Zaal bekijken en meer informatie opdoen over bijvoorbeeld de fotoreportage.

De plechtigheid kan gehouden worden in de Kleine Zaal, in de Grote Zaal en ook in het park. Restaurant De Boerderij op het voorterrein van het landgoed biedt een hapje en drankje en hun medewerker kan meer vertellen over al hun mogelijkheden.

Om het extra feestelijk te maken wordt deze keer een bruidstaart geserveerd aan alle aanwezigen. Er is een ambtenaar van de burgerlijke stand  aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Ook een medewerker van de Fraeylemaborg geeft tekst en uitleg.

De toegang is gratis.

Back to top button