Treinverkeer hervat nadat hond op het spoor liep

Delfzijl – Het treinverkeer tussen Appingedam en Delfzijl heeft dinsdagavond enige vertraging opgelopen omdat er een hond op het spoor liep. De politie kwam ter plaatse om de hond, ter hoogte van station Delfzijl-West, van het spoor te halen.

Echter liep de hond steeds verder richting Appingedam. Ter hoogte van de fietstunnel bij de Biesummerlaan probeerde een hondengeleider van de politie de hond te vangen. De hond werd met koekjes gelokt maar bleef steeds uit het bereik van de vangstok.

Totdat de eigenaar van de hond, die de naam Daisy bleek te dragen, ter plaatse kwam. Deze kon haar makkelijk vangen door even te roepen. De hond kwam direct naar haar baasje toe. Toen iedereen van het spoor was kon ProRail het spoor weer vrijgeven.

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”2175″ layout_type=”thumbnail_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4″ page_navigation=”disable” animation_effects=”none” special_effects=”none”][/gallery_bank]

Back to top button