23.1 C
Delfzijl
27 juli 2021 15:06

Toeristisch Café Eemsdelta

spot_img

Termunterzijl – Op woensdag 26 oktober 2016 om 19.30 uur organiseert Top van Groningen een Toeristisch Café in Hotel Termunterzijl. Het Toeristisch Café Eemsdelta is het regionale toeristische café voor de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum waar ondernemers, bestuurders en anderen uit de toeristische sector elkaar kunnen treffen.

Tijdens deze avond zal de nieuwe directeur van Top van Groningen, Edwin van der Woude, zich zelf en de aangescherpte rol van Top van Groningen in de promotie van het gebied presenteren. Daarnaast zullen vier ondernemers uit het gebied hun bedrijf of evenement in Eemsdelta voor het voetlicht brengen. Uiteraard is er ook tijd voor een borrel en een bitterbal, zodat onze gasten elkaar weer eens de hand kunnen schudden, op de schouder kunnen slaan en ideeën kunnen uitwisselen.

De avond is exclusief voor toeristische ondernemers en andere belanghebbenden uit de toeristische sector. Als u er bij wilt zijn, kunt u zich aanmelden via eemsdelta.groningen.nl/aanmelden-tce

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,264VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
WonenWonen
AutoAuto
TuinTuin
DierDier
Mode 2021Mode 2021
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen

Populaire berichten