14.2 C
Delfzijl
25 februari 2021 16:58

Toeristisch Café Eemsdelta wordt gehouden 22 januari bij Ristorante Dell ‘Arte in Godlinze

Godlinze – Woensdag 22 januari organiseert Top van Groningen het jaarlijkse Toeristisch Café Eemsdelta. Toeristische ondernemers / organisaties zijn om 19.30 uur van harte welkom .

Het Toeristisch Café Eemsdelta is het toeristische café voor alle recreatieondernemers en andere belanghebbende in de gemeenten Delfzijl, voormalig Eemsmond, Appingedam en Loppersum.

Er is een informatief programma samengesteld: Bijpraten over de activiteiten van Top van Groningen / VVV Eemsdelta in 2019, de geplande activiteiten in 2020 en de daarmee samenhangende kansen voor toeristische / recreatieve ondernemers.

Marketing Groningen komt een toelichting geven op het opgefriste merk ‘Er gaat niets boven Groningen’ en de nieuwe merkstrategie van Groningen met daaraan gekoppeld de campagnes Visit Groningen en Visit Wadden. Zij vertellen het verhaal hierachter en de mogelijkheden die dit biedt voor ondernemers en regiopromotie. Ook presenteren zij een nieuw ‘deelnemersmodel’ met een breed aanbod aan promotiemogelijkheden waar ondernemers tegen gereduceerd tarief gebruik van kunt maken. Verhalen van Groningen maakt tijdens het toeristisch café de vertaalslag van de merkstrategie naar onze regio aan de hand van 10 iconische verhalen.

Natuurlijk zal er ook gelegenheid zijn om te netwerken. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst; dat kan via: www.topvangroningen.nl/nieuws

Volg ons op

10,924FansLike
1,424VolgersVolg
5,233VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer

Populaire berichten