9.2 C
Delfzijl
16 mei 2021 23:14

Toeristisch Café Eemsdelta in de Eemshaven

Eemshaven – Op donderdag 9 november 2017 organiseert Top van Groningen een Toeristisch Café in de vertrekhal van AG Ems (Borkumlijn) in Eemshaven (aanvang 19.00 uur). Het Toeristisch Café Eemsdelta is het regionale toeristische café voor de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum waar ondernemers, bestuurders en anderen uit de toeristische sector elkaar kunnen treffen.

Tijdens deze avond zal de directeur van Top van Groningen, Edwin van der Woude, laten zien wat de stichting in 2017 heeft gedaan en heeft bereikt. Daarnaast wordt er sneak preview van de plannen voor 2018 ter tafel gebracht. Bovendien zullen een aantal ondernemers uit het gebied hun bedrijf of evenement in Eemsdelta voor het voetlicht brengen. Uiteraard is er tijd voor een borrel en een hapje, zodat onze gasten elkaar weer eens de hand kunnen schudden, op de schouder kunnen slaan en ideeën kunnen uitwisselen.

De avond is exclusief voor toeristische ondernemers en andere belanghebbenden uit de toeristische sector. Als u er bij wilt zijn, kunt u zich nog t/m 5 november aanmelden via eemsdelta.groningen.nl/aanmelden-tce

Volg ons op

11,160FansLike
1,424VolgersVolg
5,283VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Mode 2021Mode 2021
WonenWonen
Design en lifestyleDesign en lifestyle
KlussenKlussen
TuinTuin
AutoAuto
DierDier

Populaire berichten