zondag 1 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

Tijdelijke afsluiting toegangswegen naar Huizinge

spot_img

Huizinge – Woensdagavond 16 augustus wordt een demonstratieoptocht gehouden om de beving bij Huizinge -precies vijf jaar geleden-  te herdenken. De deelnemers lopen vanaf twee plekken in Middelstum naar Huizinge. Een gedeelte loopt vanaf de parkeerplaats bij de borg Ewsum en een gedeelte start de tocht vanaf de carpoolplaats aan de Delleweg. Voor de veiligheid van de deelnemers aan deze demonstratie worden de drie toegangswegen naar het dorp tijdelijk afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. De afsluiting is op 16 augustus van 21.00 uur tot 23.30 uur.

De afzethekken staan:
– op de hoek Colpende/Hippolytuslaan in Middelstum
– op de  E.L. Ubbensweg , nabij de carpoolplaats aan de Delleweg
– ter hoogte van de parkeerplaats bij Melkema aan de Smedemaweg

Bestemmingsverkeer voor het dorp Huizinge wordt alleen bij de afsluiting ter hoogte van Melkema doorgelaten. Gemotoriseerd verkeer dat tussen 21.00 uur en 23.30 uur naar Huizinge wil rijden, moet omrijden via de route Eemshavenweg en Startenhuizen/Garsthuizen of via het dorp Westeremden.

Deelnemers aan de demonstratie die niet in staat zijn om naar het dorp Huizinge te lopen, kunnen hun auto parkeren op de parkeerplaats achter Melkema. Ook zij moeten na 21.00 uur omrijden via bovenstaande route.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,266VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
DierDier
AutoAuto
TuinTuin
KlussenKlussen
WonenWonen
Mode 2021Mode 2021

Populaire berichten