fbpx
11.2 C
Delfzijl
zondag 31 mei 2020
Home Agenda tips Theatershow Brandweerman Sam in de Molenberg

Theatershow Brandweerman Sam in de Molenberg

Delfzijl – Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman SamTM op woensdag 19 februari naar Theater De Molenberg in Delfzijl. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur.                        

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Woensdag 19 februari om 15.00 uur, bij Theater De Molenberg, Molenberg 11. Kaartprijs € 15,00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.demolenberg.nl of telefonisch via 0596 514000. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.

Advertenties