Theatergroep de Schildgroep speelt een VoorjaarsnachtMerrie

Overschild – In Overschild is theatergroep de Schildgroep bezig met een bijzondere theaterproductie waarin community art en locatietheater in één project worden gegoten.

Overschild staat aan de vooravond van een ingrijpende versterkingsoperatie. Het dorp wat eens geweest is zal na deze rigoureuze ingreep nooit meer hetzelfde zijn en dat doet wat met de Schildjers.

Het idee achter Een VoorjaarsnachtMerrie is om de Schildjers (en natuurlijk alle andere aardbevingsgedupeerden en belangstellenden) achter de voordeur weg te halen en, al is het maar voor één avond, een andere wereld te laten beleven. 

Een VoorjaarsnachtMerrie is een theatrale wandeltocht door Overschild waarin u van de ene verbazing in de andere zult vallen en gaat nadrukkelijk niet over de gaswinning, daar zijn inmiddels alle vele andere kunstuitingen en voorstellingen over gemaakt.

Lucas staat op het punt zijn meesterproeve af te leggen om tot het bakkersgilde te mogen toetreden. Als Lucas slaagt voor de meesterproeve dan kan hij trouwen met Hermien, de liefde van zijn leven. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt het één grote nachtmerrie. Mis het niet en ontdek een ander Overschild.

Omdat de voorstelling deels in de openlucht is en door grasland gaat, is het raadzaam om passende kleding/schoeisel te dragen. De voorstelling is niet geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn.

Per voorstelling zijn er 70 plaatsen beschikbaar. Reserveren is dus noodzakelijk via http://de-schildgroep1.webnode.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 0630069011

De speeldata zijn:
Try out vrijdag 19 april
Voorstelling zaterdag 20 april, 2e Paasdag 22 april, vrijdag 26 april, zaterdag 27 april en zondag 28 april

De voorstellingen beginnen steeds om 20.30 uur op het sportveld aan de Meerweg, parkeren bij De Pompel.Back to top button