Thea Kerstholt uit Wehe-den Hoorn wint fotowedstrijd Marketing Eemsdelta

Appingedam – In het kader van de campagne ‘24 Wind mee in Eemsdelta’ heeft Marketing Eemsdelta deze herfst een fotowedstrijd gehouden. Een wedstrijd waarbij gasten aan de regio en inwoners uit regio opgeroepen werden om hun mooiste foto IN of juist UIT de wind in te sturen. Afgelopen week zijn de winnaars bekend gemaakt. 

De winnares Thea Kerstholt (Wehe den Hoorn) heeft het thema Eemsdelta.Wind.Altijd subliem in één foto weten te vatten. Tijdens de storm Corrie die begin dit jaar over ons land joeg, vindt Thea Kerstholt de balans om wind te weerstaan daarbij de horizon vastpakkend. 

De hoofdprijs is een verzorgd ‘24 uur in Eemsdelta arrangement’; een diner in Restaurant de Basiliek te Appingedam, een overnachting in het Eemshotel boven de Dollard, een local Groningen route en een pakket met streekproducten. 

Kees Komdeur uit Roden won de tweede prijs. Met zijn foto van de voetgangersbrug bij t stand in Delfzijl met zonsopkomst heeft hij vier vrijkaarten gewonnen voor een voorstelling in de Molenberg Delfzijl. De fraaie toeristische foto van de fiets leunend tegen het hek bij de kerk in Eenum is van Astrid Bosker (Winsum) en wordt beloond met de derde prijs: een introductie in de hekserij bij de Wikster van het Wad in Bierum 

Alle prijzen zijn door de betrokken ondernemers gratis beschikbaar gesteld. 

Back to top button