The Travel Club opnieuw beste én meest populaire reisbureau van Nederland

Appingedam – Wendy Swiersema, als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij reisbureauketen The Travel Club, is enorm blij en trots. Want de reisbureauketen is opnieuw verkozen tot beste én meest populaire reisbureau van Nederland. In 2015 werd The Travel Club ook al gewaardeerd met deze twee prestigieuze Zoover awards.

Wendy beschouwt de prijzen des temeer als een ultieme waardering omdat het publiek bepaalde wie de awards verdiende. Bovendien had The Travel Club te duchten van flinke concurrentie van gerenommeerde namen in de reisbranche, die ook waren genomineerd voor de jaarlijks terugkerende publieksprijzen van Zoover.

De zelfstandige reisadviseurs van The Travel Club maken furore om hun kennis, kwaliteit van werken en het persoonlijk contact met de klant. Een vakantie boeken bij Wendy Swiersema bijvoorbeeld staat voor onbezorgd op reis gaan. Want als persoonlijke reisadviseur regelt Wendy de vakantiereis van A tot Z, is ze bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar en informeert bij thuiskomst hoe de vakantie is geweest.

Wendy: “Deze prijzen zijn dan ook de leukste die je maar kan winnen, want de klanten van je reisbureau stemmen.”

Voor alle informatie: www.thetravelclub.nl/wendy

Back to top button