maandag 2 augustus 2021
19.9 C
Delfzijl

The Read Shop trekt als eerste in wisselwinkel in het centrum van Loppersum

spot_img

Loppersum – The Read Shop in Loppersum neemt donderdag als eerste intrek in een tijdelijke winkel. Een wisselwinkel is tijdelijke huisvesting voor winkeliers, die hun winkelpand een periode niet kunnen gebruiken door versterkingswerkzaamheden.

Vanwege de versterking van diverse MKB-panden in het centrum van Loppersum zijn daar twee wisselwinkels geplaatst op het Henk Zigtermanplein. Winkeliers kunnen zodoende tijdens versterkingswerkzaamheden hun winkel voortzetten in het winkelgebied en blijven goed bereikbaar voor de inwoners. Jan Snel heeft de wisselwinkels gebouwd en geplaatst in opdracht van Nationaal Coördinator Groningen en de gemeente Eemsdelta.

Tijdens de feestelijke opening overhandigt Niels Vergeer, operationeel directeur bij Jan Snel, de sleutel aan de eigenaar van The Read Shop. Ook Peter Spijkerman, algemeen directeur Nationaal Coördinator Groningen en Annalies Usmany-Dallinga, wethouder gemeente Eemsdelta zijn daarbij aanwezig.

Volg ons op

11,203FansLike
1,424VolgersVolg
5,267VolgersVolg
1,432AbonneesAbonneer
Design en lifestyleDesign en lifestyle
AutoAuto
KlussenKlussen
WonenWonen
DierDier
Mode 2021Mode 2021
TuinTuin

Populaire berichten

Boerenmarkt in Baamsum trekt veel belangstelling

Baamsum - Zaterdag werd er in een grote boerenschuur in Baamsum (tussen Woldendorp en Termunten) een streekproductenmarkt gehouden. Het was aanvankelijk de bedoeling dat...