The Read Shop in Loppersum terug naar versterkte winkel

Loppersum – Tijdens de versterking van de eigen winkel verbleef The Read Shop in Loppersum in een wisselwinkel aan het Henk Zigtermanplein. Nu de eigen winkel versterkt is opgeleverd konden de deuren aan de Hogestraat 12 op donderdag 10 november weer open. De eerste klanten werden die dag feestelijk onthaald.

In het centrum van Loppersum worden meerdere winkels versterkt om ervoor te zorgen dat ze aardbevingsbestendig (veilig) zijn. Vanwege de werkzaamheden is het meestal nodig een winkel tijdelijk ergens anders te huisvesten. Daarom staan er op het Henk Zigtermanplein in Loppersum twee wisselwinkels waar winkeliers terecht kunnen tijdens de versterking van hun winkel. Op die manier kunnen ze hun winkel voortzetten in het centrum én goed bereikbaar blijven voor de inwoners.

De eerste wisselwinkel werd op donderdag 8 juli 2021 in gebruik genomen door The Read Shop. Daarna kon de versterking van het eigen pand beginnen. Op donderdag 10 november verliet The Read Shop het Henk Zigtermanplein weer. De versterking van de eigen winkel is afgerond; 4 november werd de winkel opgeleverd aan de eigenaar. Donderdag 10 november heropende de eigenaar de winkel op de vertrouwde plek aan de Hogestraat 12. Klanten die langskwamen, werden feestelijk onthaald en kunnen vanaf nu weer terecht op de oude, vertrouwde locatie.Back to top button