The Floor is Yours gaat in Appingedam van start

Appingedam – ‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League.

In Appingedam start The Floor is Yours op vrijdag 8 november met danscoach Peter Buring. Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Voor de Damster editie van The Floor is Yours heeft stichting IVAK ondersteuning geboden qua locatie en contacten met de scholen.

Mee naar de battle!
Onderdeel van de The Floor is Yours is een dancebattle. Deze battle van Noordelijke deelnemers is op zondag 16 februari in Assen (Podium Zuidhaege). Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle kunnen de leerlingen moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben.

Waar en wanneer starten de danslessen?

Locatie: Gymzaal Oling, Olingermeeden 6, Appingedam
Dansdocent: Peter Buring
Tijd: vrijdag 13.00 uur – 14.00 uur
Start op: vrijdag 8 november 2019

Meedoen?
Inschrijven kan op https://www.jeugdfondssportencultuur.nl/thefloorisyours.

Back to top button