Terra Winsum houdt 24 januari 2024 Open Dag

Winsum – Terra Winsum opent haar deuren tijdens de jaarlijkse Open Dag. Bezoekers zijn van harte welkom op woensdag 24 januari tussen 14.30 – 17.00 uur en 18.30 – 21.00 uur aan de schooladressen Hamrik 4a en Onderdendamsterweg 43a in Winsum. Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers doormiddel van allerlei activiteiten en informatie een goed beeld van het unieke onderwijsaanbod van Terra Winsum.

Op Terra Winsum kunnen leerlingen naar het vmbo-groen, het Groene Lyceum of Praktijkonderwijs. Het onderwijs is afwisselend en praktisch. Groene vakken, techniek, maar ook kunst en sport vormen een prettige onderwijsmix met de theoretische vakken. Terra is de school waar leerlingen denken én doen.

Ontdek Terra tijdens de Open Dag
Het kiezen van een middelbare school is een belangrijke én spannende stap. Voordat je die keuze maakt, is het fijn om eerst de scholen te bezoeken. De Open Dag is daar het moment voor. Op de Open Dag van Terra Winsum wordt informatie gegeven over de leerwegen vmbo-groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten waardoor bezoekers een goed beeld krijgen van de lessen die bij Terra gegeven worden. Zo kunnen zij meedoen met lesjes en proefjes. Uiteraard staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen te beantwoorden.

Kom langs en ontdek de mogelijkheden die Terra Winsum biedt voor een uitdagende en inspirerende middelbare schooltijd.

Woensdag 24 januari van 14.30 – 17.00 uur en van 18.30 – 21.00 uur. 
Locatie Hamrik 4a, Winsum: vmbo-groen en het Groene Lyceum.
Locatie Onderdendamsterweg 43a, Winsum: Praktijkonderwijs. 

Back to top button